Klímaszerelés és karbantartás

Ha Ön is nyugodtan szeretné klíma beszerzését lebonyolítani, hívja szakemberünket

kérje az ingyenes felmérésünket
klima szerelés árak

KLÍMAS KARBANTARTÁS és SZERVÍZ

Klíma karbantartási és javítási munkák

Hívjon és akár 24 órán belül kiszállunk

06 30 984-5245

KLÍMASZERELÉS, klíma telepítés, klíma karbantartás, Klíma forgalmazás Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin, Budapesten és Pest Megyében

Kedvező klimaszerelési árak, gyors, tiszta munka.


Gree klíma telepítés Szigetszentmiklós

Klímaberendezések előnyei

Hőségben a klímaberendezéssel lehűtött helyiségben kellemes, felfrissítő tartózkodni. Megkönnyebbülhet szervezetünk, nem terheli meg a nagy meleg szívünket és kedélyállapotunkra is jó hatással van. Éjszaka pihentető alvásban lehet részünk .

A legújabb fejlesztésű klímák szűrőrendszerekkel vannak felszerelve, melyek színte teljes egészében ki tudják szűrni otthonunkból az allergiát okozó anyagokat, penészgombákat, baktériumokat.

Mind a négy évszakban lehetőségünk van a nekünk tetsző hőmérsékletben, friss, allergénektől mentes szobalevegőben lenni.

Egy új, modern klímaberendezés jelentős mértékben megnöveli ingatlanunk értékét is. Ha minőségi kategóriából választottunk, akkor ez hosszú évekig így is maradhat.

Modern inverteres klímák energiatakarékos fűtésre

adnak lehetőséget, melyek -20 - -25 C fokig is tudnak működni. Tehát ha hűtésre felszereltetünk légkondícionálót a lakásunkba, ezzel egyidejűleg egy energiatakarékos fűtési rendszert is kapunk, amit nem kell külön kiépíteni. A klímával való fűtés ma már legrosszabb esetben is négyszer annyi fűtési teljesítményt eredményez, mint amennyi elektromos áramot fogyaszt. A fűtésre optimalizált klímák esetében még jobb a teljesítmény. Nemcsak gazdaságos, de gyors, kényelmes és tiszta fűtést is lehetővé tesz. Csak egy gombnyomás és már működik is. Rendkívül gyorsan tudja a helyiséget felmelegíteni, nem kell órákat várni a melegre. Ez például gyerekes családoknál nagy előny lehet. Temperáló fűtésre is alkalmas (pl. nyaralókban). Előre be is lehet programozni a fűtés indulását, így munkából hazamenet meleg lakás várhat minket. Egy letisztult megjelenésű, szép dizájnú klíma otthonunknak, irodánknak, üzletünknek is stílusos megjelenést ad, főleg, ha igazodik az ingatlan és a klímaberendezés stílusa, színe, megjelenése.


klíma beépítés Szigetszentmiklós

Komfortérzeti szempontok

Vegyünk klímát, ha a helyiségben mindig a számunkra kedvező hőérzetet szeretnénk biztosítani! Nyáron csökkenthetjük a hőmérsékletet, és egyben a páratartalmat is. Meglévő fűtésünket is kiegészíthetjük klímaberendezéssel, egyenletes légeloszlást létrehozva így a helyiségben használt, hagyományos hőleadóink mellett.

Egészségügyi szempontok

Vegyünk klímát, ha nyáron a fullasztó hőség túlzottan megterheli szervezetünket, csökkenti munkaképességünket, vagy korlátoz pihenésünkben!

Ha a magas por, vagy allergénanyag-koncentráció irritáló hatású, és nincs mód külső, tiszta levegő beengedésére, egy megfelelő klímaberendezés enyhítheti a panaszokat, mindamellett, hogy természetesen orvosi megoldást nem nyújt.

Gazdaságossági- és környezetvédelmi szempontok

Vegyünk klímát, ha egy korszerű, energiatakarékos fűtéssel szeretnénk kiegészíteni – vagy adott esetben kiváltani – meglévő, sokat fogyasztó rendszerünket (pl. konvektor, vagy hagyományos, gázkazános központi fűtés stb

Kényelmi-, vezérlési szempontok

Vegyünk klímát, ha szeretnénk kihasználni a modern, elektronikai szabályzások előnyeit, a heti vagy 24 órás időzítést, a távelérést! Automatikus üzemmódban egy jobb klímaberendezés beavatkozásunk nélkül, észrevétlenül biztosít precíz felügyeletet a beállított hőmérséklet, a működési mód (hűtés/ fűtés) és a befúvási intenzitás felett, miközben a lehető legkisebb fogyasztásra és zajszintre törekszik.

KLIMA KARBANTARTÁS ÉS TISZTíTÁS

A klímaberendezés használatának igénybevételétől és a gyártó által meghatározott évenkénti egy, ill. több alkalommal szükséges a klíma tisztítás, karbantartás műveletét szakemberrel elvégeztetni. Ez tulajdonképpen egy megelőző átvizsgálás a nagyobb hibák elkerülése végett. A légkondicionálók beltéri egységének belseje - a folyamatos páralecsapódás miatt - hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. Ezek a kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért célszerű a klímát tisztán tartani.

A klíma karbantartás és tisztítás során ellenőrizzük a hűtőkör nyomását és szivárgáskeresését, az elektromos vezetékek épségét, esetleges után húzását. Kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását. Speciális spray-vel a beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktériummentesítjük az egészség megóvása érdekében (pl.: allergia). A próbaüzem során felmerülő kisebb hibákat


klíma telepítés Szigetszentmiklós Dunaharaszti

Garancia

A tőlünk vásárolt és általunk felszerelt klíma esetleges meghibásodása esetén nincs kereskedő és klímaszerelő egymásra mutogatása, mint ami hallható sok esetben szaktudás nélküli webshopból vagy egyéb helyről beszerzett klíma meghibásodása esetén. Ennek természetesen feltétele - ahogy a klímaberendezés garanciájának is, az előírt karbantartások számlával igazolt, a megfelelőidőben történő elvégeztetése.

Néhány jó ok, amiért érdemes a mi klímaszerelő csapatunkat választani:

  • Megfizethető árakon dolgozunk, mert ügyfeleink hosszú távú megelégedettsége fontos számunkra!
  • Klíma karbantartási és javítási díjaink is kedvezőek!
  • Minőségi klímákat forgalmazunk megfizethető árakon
  • Minket később is megtalál!
  • Tanácsadással segítjük ügyfeleinket a megfelelő klíma kiválasztásában.
  • Garancia!

Írjon nekünk!

Klíma berendezések forgalmazása, telepítése, klima karbantartása.

wifis klíma szigetszentmiklós

Gree, Daikin, Midea klímák

A mai modern klímák nem csak hűtésre valók! Sokkal többet tudnak ennél. Szükségünk lehet klímaberendezésre, ha: - nagy melegben nem tud pihenni, vagy már nem alszik jól. - nem örül, ha sok allergén anyag van a szoba levegőjében. - szívesen spórolna, ha magas a fűtésszámlája, vagy ha szeretné, hogy alacsonyabb legyen. - ha szeretne mind a négy évszakban tisztább, kellemesebb légminőséget gyermekének, családjának Mivel a klíma megvásárlása és felszerelése komoly anyagi megterhelést jelent, jobb elővigyázatosnak lenni!

Ajánlatot Kérek / Klíma szerelés | Hűtés és Fűtés klímával